Internet cafe opstarten?

Denkt u erover na om een internetcafe te starten? Wij kunnen u bij het hele traject begeleiden. Van het aanvragen en installeren van de noodzakelijke internetverbinding tot en met het leveren en installeren van de computer systemen en het speciale pay before play mechanisme voor de besturing van alle internetcafe computers!

De opzet van uw internetcafe

Cybercafe Pro: De software voor de controle en besturing van uw Internetcafe

Uw internetcafe volledig onder controle:

Met speciale software die het pay before you play mechanisme hanteert is uw internetcafe volledig onder controle!
De software bestaat uit 2 delen: de server versie bestuurt een aparte server bij de balie en de client versie is actief op de Internet computers. De klant koopt van te voren bij de balie een hoeveelheid Internet tijd. De prijs per tijdsblok wordt door u ingesteld, bijvoorbeeld 15 minuten kost 0,75 Euro. Als de klant 1 uur wil Internetten, zal de baliemedewerker (na betaling door de klant) op de server een inlog code aanmaken waarmee men 1 uur kan Internetten. Deze inlogcode kan worden afgedrukt op speciale kassabon printers, waar bijvoorbeeld ook de adresgegevens uw Internetcafe op kunnen worden afgedrukt en de geldigheidsduur van de Internet inlogcode. De klant kan op het beeldscherm zien hoeveel tijd hij nog over heeft en eventueel besluiten om extra tijd in te kopen bij de balie. Door middel van aan te passen menus kan de beheerder bepalen welke programma's de klanten mogen gebruiken. Deze software wordt door ons verkocht in licentie


Internet cafe opstarten?

Wij begeleiden u van de start tot de uiteindelijke oplevering van uw internetcafe:

  • Het aanvragen van de internet verbinding
  • Leveren en installeren van de computers met TFT beeldschermen
  • Aanleggen van het computer netwerk met server en clients
  • Installeren printer voorziening
  • Kassabon printer
  • Licentie Internetcafe software
  • Speciale software waarmee uw client computers onderhoudsvrij worden
Omdat de prijzen van computer apparatuur aan wijzigingen onderhevig zijn, plaatsen wij geen prijzen van computer hardware in dit overzicht. U kunt bij ons vrijblijvend prijsinformatie opvragen.

Voor enige voorbeelden uit ons dienstenpakket of voor meer informatie kunt u in het menu uw keuze maken; wij hebben getracht de website voor u overzichtelijk en snel te houden.
Als u contact met ons wilt opnemen, u vindt onze contact gegevens onder "Contact".