Welkom bij Administratiekantoor Lugtigheid

Administratiekantoor Lugtigheid heeft alle ervaring in huis om uw onderneming optimaal te begeleiden op het gebied van boekhouding, belastingen en salaris administratie.
Afhankelijk van uw wensen bieden wij u:

  • advies bij oprichting van uw bedrijf: kiest u voor een eenmaszaak, een VOF of een BV?
  • opzetten van de boekhouding en de financiële administratie
  • berekenen van de verschuldigde omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting én deze aangifte(n) op tijd voor u indienen bij de belastingdienst
  • opstellen van de jaarrekening en (eventueel ook tussentijdse) balans
  • verzorgen van uw salaris administratie:het berekenen van de lonen van uw personeel, berekenen en indienen van de pensioenaangifte en de aangifte loonheffingen

Het belang van een goede boekhouding

Een accurate boekhouding geeft een bedrijf snel inzicht in het financiële reilen en zeilen, zodat tijdig kan worden bijgestuurd indien noodzakelijk. Ons streven is om de administratieve rompslomp voor u tot het minimum te beperken, zodat u uw tijd en aandacht volledig aan het ondernemen kunt wijden.

Daarnaast verzorgen wij voor uw bedrijf alle contacten met de belastingdienst en assisteren wij u bij besprekingen met de fiscus of bij het opmaken van bezwaar of beroepschriften.

Wij werken op basis van vaste prijsafspraken; hierdoor is er voldoende ruimte om u goede adviezen en begeleiding te geven en periodiek de financiële gang van zaken met u te bespreken zonder dat daarvoor de "meter" loopt. Hierdoor weet u precies hoe uw onderneming er voor staat en waar u aan toe bent.

Deze internet site geeft een indicatie van de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, in een vrijblijvend informatief gesprek kunnen wij met u van gedachten wisselen over uw wensen en onze mogelijkheden daarbij. U vindt onze contact gegevens onder Contact informatie.